You are here

Kako_poruciti

Kako poručiti?

Ovaj sajt je informativne prirode da bi se potencijalnim kupcima prikazao naš asortiman robe. Cijene su sa uračunatim PDV-om. 

Da bismo Vam olakšali i približili proces kupovine, pokušaćemo u nekoliko koraka da Vas provedemo kroz proces poručivanja robe.

Kroz naš sajt izaberite proizvod koja vas interesuje. Uđite u pregled tog proizvoda. Unesite količinu i klikom na dugme Dodaj u korpu birate proizvod za naručivanje. Taj proizvod se smješta u Vaša korpa.

Ponovite postupak za sve proivode koji vas interesuju.

Da biste završili narudžbu kliknite na Pogledajte korpu. Provjerite porudžbinu. Klikom na dugme Naruči dobijate novu stranu gdje se traže vaši kontakt podaci na koje vas naši komercijalisti mogli kontaktirati.

Poslije unosa Vaših kontakt podataka Potvrdite porudžbinu

Napominjemo da samo kupci koji su se prijavili na naš sajt mogu pregledati istoriju kupovina. Sadržaj korpe se čuva smo za registrovane korisnike.

Isporuku vršimo samo na teritoriji Pogorice.

Kupcima iz Crne Gore van teritorije grada Podgorica robu šaljemo kurirskom službom o trošku kupca.

Porudžbine je takođe moguće preuzeti lično u našim objektima. 

Plaćanje robe je ili avansno na naš žiro račun ili pouzećem prilikom preuzimanja robe.

 

Osim narudžbe preko sajta proizvode možete poručiti i na neki od sledećih načina:

  • E-mail porudžbine – Porudžbe možete poslati i preko e-maila. Putem e-maila, kao pisanog vida komunikacije, i kupac i prodavac imaju pisani trag o svim elementima poružbine – poručenim proizvodima, uslovima porudžbine i cijena. Sve Vaše poružbine možete slati na e-mail adresu tagor@t-com.me
  • Telefonske porudžbine –  Naše proizvode možete poručiti i putem telefona. Naši prodavci će zabeležiti Vašu porudžbinu i poslati vam ponudu putem e-maila. Telefonsku porudžbinu možete obaviti pozivanjem telefonskog broja: +382 (0)20 238431.

 

Ako imate neka dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.  Sa zadovoljstvom ćemo pružiti odgovor na sva Vaša pitanja.

Kontakt telefon 067486000