You are here

ESET NOD32 Antivirs zaštite

              

Firma Tagor je autorizovani partner i distributer ESET NOD32 Antivirus programa na teritoriji Crne Gore.

Kontakt telefon za sve informacije  067/486-000

 

U svetu gde se upotreba računara svakodnevno povećava, potreba za pouzdanim zaštitnikom vašeg digitalnog sveta nikada nije bila veća.

Upoznajte ESET NOD32 Antivirus programe, vaše verne čuvare u svetu online sigurnosti.

ESET NOD32 koristi najnovije tehnološke inovacije kako bi otkrio i neutralisao pretnje pre nego što stignu do vas. Sa brzim, efikasnim skeniranjem i dubokim analizama, vaša digitalna bezbednost je u sigurnim rukama.

Sa NOD32, dobijate vrhunsku zaštitu bez usporavanja performansi vašeg uređaja. Sa optimizovanim radom, antivirus radi u pozadini dok vi možete slobodno da se fokusirate na ono što je zaista važno.

NOD32 je intuitivan i jednostavan za upotrebu. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni korisnik, možete se osloniti na jednostavnu navigaciju i jasna uputstva.

 

Zaštitite sebe i svoje voljene od digitalnih opasnosti. Izaberite NOD32 Antivirus i zaronite u svet online sigurnosti sa punim poverenjem. Vaš digitalni svet zaslužuje najbolju zaštitu.

 

ESET NOD32 ima rješenja za WINDOWS, MAC, LINUX, mobilne uređaje.

ESET NOD32 rješenja su podjeljena za:

- kučne korisnike i male kancelarije   ( Antivirus, Internet Security, Smart Security Premium, Mobile Security za Android)

- poslovne korisnike ( veliko broj rješenja za sve operativne sisteme)

 

Kontakt telefon za sve informacije  067/486-000